Skip to content

העיר אופקים נמצאת בתנופת בנייה והיא למעשה אחת הערים עם היקפי הבניה הגדולים בישראל בתקופה האחרונה. עיקר הבניה החדשה היא בשכונת אופקים החדשה, ממזרח לעיר החדשה. הרוכשים נהנים מפיתוח חדשה, מקרבה לרכבת, מנגישות וקרבה יחסית לבאר שבע – ובזכות הרכבת, גם למרכז הארץ וכמובן ממחירים שיכולים להדהים את מי שמחפש דירה במרכז.

אספנו עבורכם כמה עסקות שבוצעו בתקופה האחרונה באופקים. הנתונים הם מרשות המיסים. המספרים מלמדים על פערים גדולים במחירים בין הדירות הותיקות, לאלו שנבנות היום, בסטנדרט גבוה יותר ולרוב גם בשטח גדול יותר.. כמו כן, ניתן לראות שבעיר אופקים נמכרות דירות רבות על הנייר.

ברחוב צה"ל באופקים הותיקה, דירת 2.5 חדרים, בשטח של 36 מ"ר רשום בלבד, נמכרה תמורת 500 אלף שקלים. מדובר על דירה בקומה השלישית והאחרונה, בבית משנת 1980.

דירת 3 חדרים באופקים החדשה, בקומת קרקע בבניין בן 7 קומות בן שנה, נמכרה תמורת 734 אלף שקל. הדירה ממוקמת ברחוב נחל חתירה.

דירת 5 חדרים חדשה, באופקים החדשה, באיזור נחל שרשרת, נמכרה תמורת מיליון שקלים. הדירה היא בשטח של 120 מ"ר והיא ממוקמת בקומה השלישית מתוך 8.

ניתן למצוא דירות 3 חדרים לא מעטות באופקים החדשה, נמכרות באיזור ה-1.3-1.4 מיליון שקלים. כך למשל, ברחוב נחל אמציהו, דירת 3 חדרים, 82 מ"ר, שבנייתם תושלם ב-2027, נמכרה תמורת 1.32 מיליון שקלים. הדירה נמצאת בקומה הרביעית מתוך 9.

דירת 4 חדרים ברחוב נחל אופקים, בשטח של 109 מ"ר, נמכרה תמורת 1.53 מיליון שקלים. הדירה נמצאת בקומה הרביעית מתוך 7 ובנייתה צפויה ב-2027.

בסמוך לשם, בבניין בן 10 קומות שבנייתו צפויה להסתיים ב-2027, נמכרה דירת 6 חדרים בקומה הרביעית, תמורת 1.89 מיליון שקלים. הדירה היא בשטח של 145 מ"ר.

צמודי קרקע עד 4 מיליון שקלים באופקים

ברחוב הנגב, קוטג' חד משפחתי בן 4, נמכר תמורת 4 מיליון שקלים. מדובר על קוטג' בן 2 מפלסים, בשטח של 228 מ"ר בנוי.

קוטג' מעט קטן יותר, ברחוב האלה, גם כן בן 4 שנים, נמכר במחיר של 3 מיליון שקלים בלבד. זהו קוטג' בן 4 חדרים, בשטח בנוי של 174 מ"ר.

ברחוב מבצע הראל, בשכונת מישור הגפן, נמכר קוטג' דו משפחתי, שבנייתו מתוכננת להסתיים ב-2026, תמורת 2.8 מיליון שקלים. מדובר בקוטג' בן 6 חדרים.