Skip to content

שרון רייך בר-מנשה, בעלת כ-14 שנות ניסיון בתחום השיווק והמכירות בענף הנדל”ן מונתה למנהלת חטיבה בחברת דרא שיווק נדל”ן.

רייך בר-מנשה, בעלת תואר שני במנהל עסקים (MBA) מאוניברסיטת בן גוריון, שימשה בשנים האחרונות כמנהלת השיווק והדיגיטל בחברת  e-wave נדל”ן, מנהלת מכירות בקבוצת יוכלמן וסמנכ”לית שיווק ומכירות בקבוצת שפונדר-פדלון. במסגרת תפקידה החדש בדרא שיווק נדל”ן, תוביל רייך בר-מנשה את מערך השיווק והמכירות של פרויקטים נבחרים במיקומים שונים ברחבי הארץ רייך בר-מנשה תהיה אחראית על גיבוש ויישום אסטרטגיית השיווק והמכירות, ניהול צוותי המכירות בפרויקטים הפעילים, וליווי תהליכי המכירה מקצה לקצה. בנוסף, תופקד על עמידה ביעדי המכירות וחיזוק הקשר עם קהלי היעד של החברה.

דרא שיווק נדל”ן נמנית עם החברות המובילות והוותיקות בתחום מתן שירותי שיווק ומכירות מקצה לקצה בשוק הנדל”ן למגורים בישראל. החברה מפעילה מערך שיווק שלם ומלווה עשרות יזמים וחברות בנייה בפרויקטים רחבי היקף בכל רחבי הארץ, תוך התאמת אסטרטגיה שיווקית מדויקת, תהליכי תכנון, ניהול צוותי מכירה מיומנים, ובניית מהלכי שיווק מבוססי דאטה, חדשנות ותובנות שוק. הניסיון המצטבר וההיכרות העמוקה של דרא עם קהלי היעד והמגמות המשתנות בשוק, מציבים אותה בחזית הענף.

שרון רייך בר-מנשה מסרה בתגובה למינוי: “אני גאה להצטרף לחברה שמובילה את השוק מתוך חזון ברור – יצירת ערך אמיתי ללקוחותיה והגעה לתוצאות מדידות. בעידן שבו שוק הנדל”ן מתמודד עם אתגרים משמעותיים, דרא ממשיכה לבלוט בזכות מקצועיות בלתי מתפשרת, חשיבה יצירתית ויכולת מוכחת לייצר מהלכי שיווק שמובילים למכירות ולרווחיות – ולמקום כזה אני מרגישה שייכת.”

דרור אוהב ציון, מנכ”ל ובעלי דרא שיווק נדל”ן: “אני מברך את שרון רייך בר-מנשה על הצטרפותה לצוות ההנהלה של דרא בתפקיד מנהלת חטיבה. שרון מביאה עמה ניסיון עשיר בעולם הנדל”ן, יכולות ניהול, חשיבה אסטרטגית ומיקוד בהשגת תוצאות. אני מאחל לשרון הצלחה ואני משוכנע שיכולותיה יתרמו להמשך הצמיחה של דרא ולרמת השירות שאנו מעניקים ללקוחותינו.”

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

×